Dennis Mäkitalo heter jag och jag är en ung entreprenör som bildat företaget DM Groups som hållit på med främst porträtt och modell fotograferingar sedan 2013.

Min fotohistoria började redan under grundskolan då jag fick min första systemkamera en Nikon D3000 som jag använde i allt från fest plåtningar till reklambilder för fika försäljningen i klassen.

Under gymnasiet valde jag att läsa kurserna foto 1 och foto 2 som gav mig ett helt nytt kreativt tänk kring studio fotograferingar samt ett nytt tänk kring hur man kan tänka kreativt kring bildkomposition. Skolan tog tag och efterfrågade mig för att ta fram nya marknadsföringsbilder till webbsidan, efter att ha granskat och gått igenom olika fotografers bilder som var tagna under fotokursen. Det här var en väldigt rolig uppgift då jag kunde skapa en snabb gemenskap med många olika elever som både var ovana samt vana vid att stå framför en kamera och sätta ihop de i en miljö som blev bra på bild.

Efter gymnasiet startade jag DM Groups som jag kör vid sidan av mitt dagliga arbete.

Idag gör jag lite alla möjliga fotograferingar och design uppdrag, dock brinner jag lite extra mycket för porträtt och modell fotograferingar då det är otroligt kul att lära känna nya människor samt lyckas fånga unika och speciella ögonblick som betyder något för kunden.

Du kan ta i kontakt med mig på:
dennis@dmgroups.se